Eilen hallilla -14 pakkasta. Koulutin ensin innokkaat kilpailemaan ryhmäläiset ja treenasin ite sitten kilpailevien vuorolla kun ketää ei tullu.

Eca alkaa oppia liikkeet ja viisaana miehenä havaittavissa jo pienen pientä ennakointia Ja se mistä mä oon eniten innoissaan on noutojen into! Seuruu, idari, luoksetulo, tunnari, kaket ihan huippuja. Ruutuun meno vois olla mun makuun hitusen reippaampi. On se kyllä niin hieno mies!

Rölli ruutu, luoksetulo, ohjattu molempiin suuntiin, hyppynouto, tunnari, kaket ja idari ok. Seuruuta tehtiin vaan pieniä askeleita ja hiljaa. Aivan ihanaa työtä tekee myös tämä mies!

Hula karvapallero teki taas niin täysillä kaiken! Jopa niin täysillä, ettei kaikki paineet pysyny sisällä vaan pieniä älähdyksiä kuulu. Tarkkaa työtä joka tapauksessa

Tänään olenkin sitten istunut koneella melkein koko päivän meuhkaamassa tiedostoja läpi...voi kääk mite ärsyttävää puuhaa. Kun se homma oli selvä aloin lukea uusia sääntöjä. Muutamia Röllin kannalta TODELLA huonoja muutoksia.... Ens maanantaina tuomareiden neuvottelupäivä ja siellä sitten selkiytynee ne kysymyskohdatkin.