Viikonloppu vierähti koiraillen...yllätys? Lauantaina tuomarointi Pieksämäellä ja sieltä kaasutellen Punkalaitumelle. Vajaa 5 h meni. Olin jo aivan valmis nukkumaan, mutta kokous, sauna ja illanistujaiset oli ensin. Siis mielettömän ihanaa oli nähdä tuttuja ja turista. Katan kanssa ennätettiin edes hiukkasen taas parantaa maalimaa ennen nukkumaan menoa Seuraava aamu tuli ihan liian nopsaan. Ennätin tehdä Hulan kanssa yhden pätkän ihan vain itsekseen. Porukassa tehtiin paikallaolot ja ympyrätreeni. Nyt en sen enmpää kirjoita leiristä ja mitä siellä käytiin. Jos mulla vaan on liikenevää aikaa huomenna niin täältä pesee!

Tämän päivän treeniin. Vedin temppukurssin ensin ja väännettiin Eevan kanssa piemään asti. Eevalle suuri kiitos todella hyvästä treeniavusta! Meikistä tylytettiin ihan kunnolla "Katse ylös! Älä puhu! Älä palkkaa! jne..." Sain melkee kisafiiliksen! Hulan kanssa piti yrittää olla ärtynyt ja Ecan kanssa -hupsista- asenne. Hulan kanssa on vaan niin ihanaa tehdä, ettei saanu ärtymystä. Eca teki kakeissa sitten rapsutuksen seisomisen sijaan...tähän mä sitten totesin, että: "Hupsista perkele!" Alko kyllä onneksi sitten naurattaa. Molemmat teki luokkansa ilman palkkaa ja hymy on naamalla. Muutama hassahdus tuli, mutta fiilis on hyvä!

Hula:

* Seuruu tuntui todella kivalta!

* Z maa-istu-seiso ihan sika kivasti! Ei mitään puhetta jätättämisestä tms..

* Luoksetulo oli ihana!

* Ruutu vasempaan super!

* Ohjattu poikittain niin, että haettava kapula oli ruudun ja toisen merkkitötsän välissä. Itse ohjatun merkki oli pieni valkoinen. Siis ihan super oikean tuonti!! WAU HULA!

* Metallihypyssä tuli joku ihan ihme hassi. Hula meinas kapulalle mennessään kiertää esteen. Painokas sana ja sitten iiiiisolla metallilla ihan super nouto. Ihan kaameeta, jos tollanen tilanne tulee kokeessa. Pitää ite vaan olla tosi hereillä!

* Tunnari ihan super! Ja nyt H otti tukevammin kapulan suuhun kuin aikoihin ja piti sivulla rauhassa! JES!

* Kakeissa H paineistuu liikkurista ja pyysinkin, että Eeva seisoo ihan vieressä. Maahan menot oli tahmeita ja seiso-maa H tuli eteenpäin!

Tästä on kuitenkin ihan mielettömän hyvä jatkaa!

 

Eca:

* Seuruu niin, että mä en aikuisten oikeesti nähny ollenkaan mitä se teki. Muutaman kerran oli kuulema kontakti tippunu, mutta muuten ok.

* Istuminen oli super! JES!

* Luoksetulo hyvällä vauhdilla. Maahan ei kuitenkaan ekalla käskyllä. Se on jotenkin nyt E nihkeä! Mä tykkäsin E asenteesta tehdä tämä!

* Ruutu OLI AIVAN SUPER HIENO!!!!!!!!!!!! JESJESJESJES!!! Työvoitto!!!!!!!!!

* Hyppynoudossa halusi kovasti kiertää esteen takas. Otettiin sit sen verran monta kertaa, että onnistui.

* Metalli sika vaikealla kapealla varrella...noh, hölmö ku tein. Ei ottanu kunnolla ennen ku sanoin "hupsista" hiukan painokkaammalla sanalla

* Tunnari oli ihan super upea!

* Kakeissa tuli sitten se "musta aukko" aivoihin. E oli sitä mieltä, että Eevan häiriköinti oli ihan liikaa eikä tehny mitään. Sit lipsahti se "hupsista perkele!"....

Ecan asenne tekemiseen säily oikein kivana, mutta toi kaket ei nyt vaan toimi. Voisin kattoa itteeni peilistä ja sanoa, että "hupsista perkele...etpä sitten ole muistanut vääntää noita!"