Pekan ja Siirin kanssa kisatreenit Linjalan kentällä. Kiitos Pekka taas suuresti, olet suuri apu :o)

Hula
* Seuraamisessa kehuin Hulaa välillä ja se tekikin mun mielestä upeaa heelworkia. Hiukan se on reeneissä liian edessä, mutta en halua puuttua siihen sillä kisoissa se on oikealla kohdalla jostain syystä. Perusasennot hyvät.
* Idiootti meni Hulan osalta sika hyvin, mutta mun pitää ite muistaa vaan olla tosi rauhallinen ja kävellä LYHYELLÄ askeleella! Käskyä ei tarvii heti antaa ja varsinkin istumisessa mun pitää satuttaa askeleet.
* Luoksetulo meni hienosti taas...kummallista. Hula hiukka ennakoi, mutta kivasti laukalla siirtymät ja iloisesti :o)
* Ruutu...voi hohhohhoijaa....merkille meni joo, mutta sieltä luoksetulo tötterölle ja monta kertaa peräkkäin vaikka kävin näyttämässä. Me siinä ihmetellään, että mikä mättää. Kunnes Pekka tajusi, että luoksetulo tötsät on isot oranssit ja ruutu merkattu matalilla. Eihän se Hula millään sieltä maatasosta nähny muuta kuin ne isot luoksetulo tötteröt. Heti kun Pekka laitto myös ruutuun isot ni avot..se oli pala kakkua! Okei myönnettäköön, että koiran pitäis mennä suoraviivaisesti vaan ja pysähtyä kun käsketään, mutta nyt taisi olla Hulalle aivan liian vaikea tehtävä. Onneksi laitettiin isot ruutuunkin ni sain Hulalle onnistumisen!
* Ohjattu oikealle. Merkillä meinas varastaa ohi ja jouduin palauttamaan sen. Noudon Hula teki samalla lailla kuin aina...sika hyvin :o)

Tässä välissä Vinski teki avoimen kivasti. Siiri, olette edistyneet hienosti :o)

* Metallihyppy, tein itse asiassa Miian neuvomalla tavalla ennen tätä "kisaa" yhden hyppynoudon niin, että annoin Hulalle namia ennen hyppy käskyä ja se olikin ihan hiljaa koko ajan. Myös "kisassa"...eli se toimi!
* Tunnarissa Hulalta pääsi pieni älähdys lähtiessä. Nenätyön se teki kivasti :o)
* Kaukot...jaahas...nyt ollaan treenattu paljon sillai, että otan ekaksi seiso-istu, ni nyt Hula tarjosi siis sen. Vaihtoi myös itekseen asentoja kun mä auoin suutani....äääh! Ei liikkunu kauhiasti kuitenkaan. Sekotettava enempi!
* Paikalla istuminen auringossa vikaksi! Hula istua tojotti ihan niin kuin aina treeneissä.
Nyt toivotaan, että onnistutaan kokeissa....

Röllin kanssa jäävät, luoksetulo, noudot
* Jäävät putkeen. Seisomisessa meinas kääntyä mua kohti kun oli ns. kuolleessa kulmassa. Kiertelin siinä hiukkasen aikaa ja Rölli tojotti paikoillaan. Istuminen paljon paremmin ku Hula on ikuna tehny...pojasta polvi paranee ;o) Maahanmeno suora ja nopea. Taitava ukko :o)
* Luoksetulossa Rölli lähti aika kovaa, mutta pysähtyi hienosti. Otettiin muutaman kerran ja vapautus takapalkalle.
* Noudot; tasamaa nouto, palautus sivulle ja nyt alkaa jo pitää paikkansa :o)))) Hyppynouto paljon paremmin ;o) Metallinouto parhaiten :o))))))) Vitsi mikä äijä!!!!
Sitten vaan pallon heittoa ja yleistä riekkumista :o)

Mulla on kyllä aivan mahtavat koirat. Ne jaksaa oli keli mikä tahansa! Kerrassaan upeita :o)

490690.jpg