Kerättiin kunnon lössi kokoon ja vedettiin kisatreenit. Tein Röllillä ruudusta poikki ja Hulalla kokonaan ihan viimesenä. Meitä oli paikalla Marjanna & beussi Rodi, Tiina & hoffi Zara, Johanna & bc Jade, Eeva & kultsu Tempo, Minttu & belkkari Rasmus, Virpi & sheltti Jazzi...jahah siinäkös me oltiin.

Mä kirjotan nyt ne korjailtavat jutut tähän muistaessani;

* Paikalla olossa Rölli kuuntelee muitten käskyjä eli tehotreeni maa ja sivu

* Seuraaminen oli mun mieleen tänään!!!

* Idarissa asentojen pito harjoituksia. Seisominen erityis syyniin!

* Luoksetulon maahanmeno oli ehkä pikkasen vajaa (kyynärät ois saanu painua kunnolla maata vasten) ja loppu perusasento oli vino

* Ruudun merkki oli hukassa, poika lähti etsimään luoksetulon namia... ruudussa maahanmeno kanssa huono...kyynärät oli siinä ja siinä, et nousiko ne pikkasen maasta.

* Ohjatun palautus pureskeltiin...

* Hyppynoudon loppu perusasento oli vino

* Tunnarissa pureskeltiin palautuksessa

* Kakeissa Rölli oli taas todella tahmea maahanmenoissa ja jätti kyynärät liian huonosti. Katsotaanpa mitä huominen hieronta saa sällille aikaiseksi.

Rölli oli oikein kiva ja pysyi kuulolla mukavasti! En kehunut sitä juuri yhtään kehässä ja se tuntui laskevan eka kertaa elämässään loppua kohti! OHOH!

Hulan kaivoin vikana autosta ja se oli piiiitkästä aikaa aivan haltioissaan kisatreeneistä. Hula haukkui vähän joka käänteessä, mutta mä olin niin iloinen kun sillä oli niin sika kivaa Kieli ulkona

Kiitos kaikille tosi kivoista kisatreeneistä!!!! Erittäin hyvä porukka Silmänisku

 

344891.jpg