En jaksanu enää illalla kirjotella...mutta nyt pirteänä lauantai amusella sen teen ;o)
Oli aika kova pakkanen ja vedin sellaset pikku reenit.

Hulan kanssa luoksetulo,kaukot,ruutu oikealle
* Luoksetulossa otin ensin suoran, että sain Hulan tulemaan vauhdilla. Sitten hangattiin pysähdyksiä ja kokonaisia....aaaahhhh! Se toimii treeneissä! Toivottavasti toimii myös huomenna kisoissa. Pelottaa!
* Kaukoissa Hula tekee nyt jotain ihme juttuja. Maahan-seiso se nousee istumisen kautta ja siitä istu ni menee maahan...APUA!!!
* Ruutu on ihan lasten kengissä...siis evl ruutu. Otin muutaman kerran voi ruudun ni Hula oli ihan et vähäx tää on helppo. Muutaman kerran sain Hulan lähtemään, siis se ongelma on nyt lähtemisessä. Siinä vaiheessa kun se ottaa suunnan ja juoksee ni sitten se kyllä menee ruutuun asti...mutta. Kyllä meillä on aikasta paljon tahkoomista ennen kuin saadaan EVL1!!!!!
Onneksi Hula kuitenkin yrittää innoissaan tehdä mitä pyydän ;o)

Röllin kanssa luoksetulo,hyppy,nouto
* Luoksetulon aloitin lyhyemmällä matkalla ja sitten koko matka. Voi ei! Siis jos sen eilisen olisi oikeasti saanu nauhalle. Lumi senkun pöllys ku Rölli pysähtyi. Saman asnon kun ton Hulan kohdalla, et toivottavasti toimii myös huomenna kisoissa!!!
* Hyppy..Rölli ei meinaa lähteä hyppäämään. Annan sille varmaan kisoissakin pienen käsimerkin et saan sen lähtemään. Loput liikkeestä Rölli tekee hienosti.
* Noutoa otin muutaman kerran lentävän lähdön eli suoraan kapulan perään..vauhtia.. Muutaman kerran sitten ihan normaalisti. Ihan jees...se tuo toho sivulle asti, mutta ei istu ite..katotaa mite meitä siitä rokotetaan...kääks. Toivon, että saatais siitä nyt edes se 5 pistettä. NYT MÄ LÄHDEN HAKEMAAN RÖLLILLE JOKA LIIKKEESTÄ PISTEITÄ! PAKKO SAADA!