Kamala flunssa iski viime viikonlopun jälkeen. Oon sitä yrittäny parannella ameriikan tropeilla. Ei oo treenit kuitenkaan jääneet...ihan pikkasen vaan vähä joka päivä

Hulan kanssa oon tehny joka kerran idarin ja nyt se alkaa tuntua ihan kivalle..hih! Ohjatun ja ruudun merkkiä. Ohhoh, se onkin ollu nyt se haastavin kun Hulan mielestä pieni oranssi ja ruotsin punainen eivät ole merkkejä eikä niitä tarvitse noteerata mitenkään. Ollaankin tehty sitten tosi paljon vaikeampia merkki treenejä -> idarin kulmasta kulmaan, ruudun vierestä (oranssit isot) punaiselle jne... kyllä se löytyy kun vähän harjottelee. Ruutua ruotsin punaisilla niin, että Hulan rakastamat keltaiset tötsät on luoksetulossa 10m ruudusta...ja voin kertoa, että ne vetää pientä karvapalleroa puoleensa. Kakeja läheltä...voi kun ne on Hulalle niin vaikeat...äääääh! Luoksetuloa takapalkalla ja se on toiminut todella mukavasti ja toivottavasti näin jatkuukin!

Rölli poika on päässy tekemään samoja harjotuksia kun Hula, mutta sille ne ei tuota mitään ongelmaa. Voi kun poika jaksas keskittyä kisoissa!! Röllin kaukokäskyt on niin upeat, että alta pois. Röllin luoksetulo, voi pojat, se on niin upea! Poika tietää mitä tehdään, mutta odottaa kiltisti käskyä millon stoppailee...ja se vauhti millä tullaan on super! Röllin idari on mun mielestä parantunut aivan huimasti. Ei siinä oikeestaan muuta vikaa ole ollutkaan kuin se pään pyörittely ja rauhattomuus odotellessa. Jonkun pitäs varmaan kattoa se...sitä kun ei aina ite oikein osaa arvioida Ohjatussa Rölli on tarkkana ja kiitää vauhdilla ottamaan kapulan. Mun pitäs varmaan tän otuksen kanssa tehdä niitä kieltoharjoituksia. Se kun lukitsee haettavan kapulan niin korvat menee lukkoon.

Eca on kehittyny tosi paljon näyttelykoiraksi Ecan kanssa ollaan tehty ruutua namikipolle 20 m ja se sinkoaa mitsumaiseen tapaan miljoonaa sinne ja jää odottamaan, JES! Tunnarin oman etsimistä ja mikä olisikaan mukavampaa tämän nenän käyttäjän kanssa. Kapulan tuominen käteen onnistuu jo kivasti. Luoksetuloa 30m nahkarievulle on Ecan mielestä se paras juttu tokoilussa, se istua nakottaa kiltisti ja kun huudan se tulee rakettina ja nappaa kiinni rievusta ja murisee lentäessään mun taakse   Kaukoja peruutellen, Ecan mielestä mukavin kakejen liike kaikista on seiso-istu-seiso. Maa on tosi nihkeä vielä, mutta eipä sitä olla kamalasti harjoiteltukaan ilman apua.

Mutta nyt mä meen tuoliin ja kääriydyn lampaan villoihin ja tuijotan elokuvia...heihei!