Mä sain eilen vieraakseni Pekan ja pääsin treenaamaan koirat taas positiivisen kannustuksen kera Silmänisku

Eilen käytiin saksalan rantapuistossa pelkästään Hulan kanssa.

* Vedettiin seuraaminen, jossa peruutus askelet kaipaa vielä vahvistusta. Muuten oikein kivaa ja mäkin olen oppinut kävelemään..hih!

* Luoksetulossa Hula himmaili, mutta jumankekka teidän ois pitäny nähdä se pysähdys...jos ois ollu elokuvarenkaat alla ois kuulunu kunnon vingitus! WAU HULA! Vapautus seisomisesta taakse.

* Ohjattu molempiin suuntiin. Vahvistelin merkkiä ensin ja se menikin superisti sitten liikkeessä. Haetutin ensin oikean ja sitten vasemman ja molemmat meni uupiasti! Oon miettiny, et johtuisko ohjatun heikko merkille meno siitä, että joudun pidättelemään Hulaa eikä se saa juosta suoraan kapuloille ja siitä tulee sille jotenkin ällö... Ruudun merkille Hula aina lentää ja ohjatun merkki on epävarman oloinen.

* Tunnari rivissä pitkässä heinässä ja Hula teki upeaa nenätyötä ja upeasti sivulle.

* Kakeja sitten väännettiin urakalla, otettiin vapautuksia takapalkalle seiso, seiso-maa, istu-maa-seiso. Hula vääntää oikein mukavan rautalangan tapaisesti. Kyllä se tästä vielä suttaantuu Kieli ulkona

Tänään käytiin sitten lähemäen jaliskentällä...vähänkö muuten oli hyvä! Se oli iiiiso nurtsi ja pallon pelaajia oli ainakin kolme siinä meidän kanssa. Häiriötä saatiin siis kaikkien kanssa!

¤ Hulan kanssa alotettiin seuraamisella, joka oli taas kerran aivan sairaan hyvää!!! Vielä peruutus askeleita vahvistellen ja kehään!

¤ Luoksetulo seiso ja maa -> vapautus taakse. Pitäkää peukkuja, et tää liike pysyis kasassa SM:iin ja vielä siellä...huih!

¤ Ruudun merkki taas aivan mielettömällä lentotyylillä. Juma se on oikeesti aivan sairaan hieno! Ruutuun aivan miljoonaa, maahan jouduin antamaan toisen käskyn. Sivulle suoraan ja vauhdilla. Hiisi kuin upea!

¤ Tunnari ympyrässä ja taas pitkässä heinässä. Hyvä nenätyö ja kunnolla sivulle. Upeaa työtä pikku akka Kieli ulkona

¤ Kakeja taas vain ekoista toistoista taakse palkalle. Hula alkaa ajatella kunnolla taakse, jos vaan jaksaa kunnolla keskittyä mitä mä sille sanon. Onhan tässä vielä viikko aikaa vahvistella.

396388.jpg

 

Rölli teki pikkasen seuraamista ja Salmen neuvot mun omaan kävelyyn auttaa Rölliä todella paljon! Kaket Rölli teki upeasti pitkästä aikaa, siis se oikein loisti osaamisellaan! Tunnari ympyrässä ja vietävä toi ukko osaa tehdä niin mieletöntä nenätyötä, että pois alta! Rakas pieni mies, mamman kullan mussukka Hymy

Eca pääsi vikana tekemään hiukan mun kanssa töitä. Tehtiin ensin sivulle pyörähtämistä ja askeleen ottamista. Vauhti luoksetuloa tehtiin niin, että Pekka piti Ecaa paikoillaan ja mä juoksin kiljuen poispäin ja kylläpä se tuli kovaa Cool Ohajtun ja metallikapulalla lyhyttä matkaa kanniskelua. Eca ottaa kaiken maaliman kapulat vaivatta kantaakseen...hih! Kakeja väännettiin sitten ja kyllä se opettaminen on tuottanut tulosta. Eca singahtelee asentoihin tietysti mun avustuksella, mutta sillä on jo selvä idea käskyistä. Viimeiseksi tehtiin odottamista istuen etupalkan kera. Eca istui 5 metrin päässä rauhassa odottaen, että palaan vapauttamaan palkalle. Aivan mieletön pikku mies Nauru

Huomenna käydään vetäsemässä vielä koko SM kisa kaavio Pekan kanssa. Kiitos avusta Pekka!!! Olipa mukavaa kun tulit preppaamaan meitä tänne Nauru

 

1243973653_img-d41d8cd98f00b204e9800998e