Katan ja Katjan kanssa kentällä. Mä kävin pyörähtämässä pikaseen ku äiskä ja iskä tulee takas Suomeen :oD

Ainii, meillä oli eilen Heilujen hallituksen kokous ja saatiin ihana orvokki amppeli Hulan TVA:sta! Kiitos muistamisesta :o)))

Tehtiin äsken kentällä Röllin kanssa seuraamista ensi itekseen ja Kata käskytti sen jälkeen. Poitsu on parantanu tooosi paljon. Ihan hiljaa, yhden kerran askeleissa vasemmalle kuulu pieni vinkasu ja polkasin maahan ja otettiin takas. Katja tuli autolla kentälle ja Rölli harhautui ajatuksineen tyttöjen perään. Pieni kertominen taas, ettei ole sallittua. Rölli oli siis hiljaa, mutta seuraaminen ja perusasennot oli hiukka vinoja välillä. Tät se on kun kiinnittää johonkin asiaan enempi huomiota ni toinen kärsii... Parempaan ollaan kuitenkin menossa ;o)
Luoksetulon seisominen takapalkalla. Olihan taas vauhtia ;o)
Mattoruutu neljästä suunnasta ja matto on pienentyny 10 x 10 cm kokoiseksi. Tänään aloin vahvistaa käskyä matto kun Rölli laittoi etutassun matolle. Siitä tuli samalla hetkellä naksu. Rölli on aika vinkee elukka. Sen mielestä, jos tehtävä on liian helppo se alkaa tekee kaikkea muuta. Nyt kun otin matto käskyn mukaan ni poitsu innostui silmin nähden uudelleen :o)

Hulan kanssa seuraamista ja paikkaa Katan ja Katjan valvoevien silmien alla. Mä pyrin olemaan nokka ylös ja Kata kertoi millon on hyvä. Tollai olikin hyvä harjotella!!!! Mun pitää opetella kävelemään lyhyemmällä askeleella!!!
Luoksetulo niin, että annoin kupin Katalle joka seisoi sivussa. Sanoin Hulalle "taka" mutten osoittanut taakse. Nyt harjoittelen myös nokka eteenpäin olemista ja käskytän Hulan alas. Hieno mamma :o) Kutsuin stoppasin seisomaan ja vapaa. Hula lähti repulle, mutta kurvasi takas takanamille.
Kapulan heittoa...äääh...Hula kiehuu tossa sivulla. Heitin ja Hulan alottaessa örinä jo ennen käskyä Kata otti kapulan pois. Thetiin sitten niin, että Kata heitti kapulan auton taakse ja saatiinkin muutama hiljainen haku ja perusasento oli upea :oD Pitää tehdä varmaan muutama Pian neuvoma väsytys ennen pääsykoetta ;o)

Käskytin vielä Paavon ja sit pitiki lähteä menemään! Kiitos reeniavusta taas :o) Kuvassa Hula hyppää ison metallin kanssa ja olin varma, ettei jaksa hypätä! Saatiin tuosta kuitenkin 10! Näyttää yhtä hurjalta kuvassa ku mitä se tilanne oli! HUIIII!!

1442592.jpg