Kotona ollaan ja on kyllä tyhjä olo. Tänään tuntuu jo hiukka paremmalta ;o)

Valmennusrenkaan kevätleiri pidettiin Loviisassa 18-20.4.2008. Treenarina siellä oli John Eköf Ruotsista. Jessica ja Christa toimivat tulkkeina. Kiitos heille :o) Asiaa tuli paljon ja jännitys omasta pääsykokeesta  tuntui lauantaina aamupäivällä. Mentiin Katan kanssa Loviisaan jo perjantaina ja ennätettiin siinä hiukka reenailla tulevaa varten ;o) Jonten oppeja varmaan viljelen sitten omille oppilailleni!

Nyt kuitenkin siihen tärkeimpään eli pääsykokeeseen! Lähdin valmistautumaan neljän aikoihin tulevaan. Kiitos rakkaalle Timolleni joka muistutti mulle, että KESKITY ENNEN KISAA! Timo sanoi, että mun pitäis vetää vaikka pipo silmille. En vetäny kuitenkaan pipoa silmille vaan otin Hulan huoneesta, kuulokkeet korville, Secret Garden (Dawn of the century) soimaan ja kävelylle. Käppäillessä kävin pääsykoetta läpi ja loin itselleni varman tunteen.

Viideltä sitten aloitettiin järjestys arpomalla. Saatiin numero viisi.
* Ensimmäisenä oli paikalla istuminen, joka onnistui niin kuin aina ennenkin eli hyvin :o) Sen jälkeen painelin kauemmas kaikista, istahdin kivelle Hula sylissä ja keskityin.
* Seuraaminen onnistui mun mielestä hyvin. Pikkasen Hula on edessä ja väljä juoksussa. Toivottavasti tykkäsivät kuitenkin :o)
* Luoksetulo oli pikkasen ehkä hidas, mutta pääasia, että Hula pysähtyi! ;o)
* Ruutu onnistui hienosti! Joku oli kuulema sanonu katsojista, että nyt löytyi patterit.....
* Tasamaa nouto ei ole oikein onnistunut viime aikoina. Hula on haukahtanut eikä ole löytänyt kapulaa... Nyt se kuitenkin löytyi ja hiljaa :o)
* Kaukokäskyt on Hulalle se vaikein liike. Tää harmitti kun meni noin huonosti, koska ollaan harjoiteltu niiin paljon. Toisaalta ollaan ennätetty vasta 10 metriin uudella tekniikalla...

Lopuksi kättelin tuomariamme Markku Mäntystä ja saatiin kommentti "oli kiva näytös"
Olin todella tyytyväinen Hulan suoritukseen kokonaisuudessaan, hieno mamma :oD

Nyt tosiaan on tyhjä olo kun ei voi tehdä mitään asioiden hyväksi! Pitää vaan odotella rauhassa tuloksia...
Seuraavana meillä vuorossa Viroon kisoihin meno 24.5 :o)


1309367.jpg