Niina laittoi eilen viestiä, että on menossa treenaamaan ja mulle se passas paremmin kuin hyvin. Olin viettänyt kinkukasta joulua kera vanhempieni, pikkuveljen ja enon...kaikkea riittävästi Johtuen korkeasta sokeripitoisuudesta veressä tuli treeneistä enemmänkin sellanen löpinäläpinä, naureskelu ja kaatuilu hösellys. Uskokaaa tai älkää, mutta koirat oli aikasta ok, mutta ohjaaja kävi ylikierroksilla. Mä oikeesti kaaduin selälleen ja tein melkein takaperin kuperkeikan vapauttaessani Röllin upeasti tehdystä ohjatusta. Rölli kävi nuolemassa mun naaman ja oli kovin innoissaan kun mamma pötkötti maassa nauraen aivan kamalasti  Hula raukka meinas upota hankeen tehdessään ruutua ja luoksetuloa. Luntahan on sen verran, että Hulasta näkyy vain korvat, jos se seisoo hangessa...että sillai...

Tänään olikin sitten hallitreenit. Niinalla oli pikkutytär Anniina mukana, häiriölapsi oli oikein kiltti Niina saa vielä hyvän avustajan itselleen kunhan ikää tulee enemmän! Mun tän päivän tarkoitus oli testata Röllin alkulämmittely. Tein siis ensin vapaana juoksentelua, sitten yhden askeleen seuraamista ja seisomaan pysäystä edestäpäin niin, että naksu kuului heti kun kaikki jalat olivat hiljaa. En sitten huomannut ekoilla kerroilla, että R oli joka kerta vasen etutassu irti maasta kun naksautin. Onneksi kuitenkin huomasin sen ja vaadin senkin jalan maahan ja vasta sitten naksaus. Niina käskytti idarin, jossa R oli yllättävän keskittynyt. R seurasi huolellisesti, teki asennot hyvin ja seuraamaan lähdöt oli parhaat ikinä! Metallihypyssä R kävi taas kierroksilla, mutta oli hiljaa. Siisti sivulle tulo, jota hiukan korjattiin. Tunnari meni jostain syystä pipariksi ensin. R nosti väärän, mutta toi kuitenkin oman. R ihmetteli kun ei tullu minkäännäköistä kiitosta vaan julmaa tuijotusta. Seuraava tunnari tehtiinkin sitten entiseen mallin hienosti. Pitämisharjoitusten tuloksena R ei pyörittele kapulaa, mutta purasee kunnon otteella kiinni. Siihen jää jäljet, mutta parempi näin...ehdottomasti!!!! Kakeja...se ensimmäinen istumaan nousu kummittelee TAAAS! Kaikki muut vaihdot aivan ongelmitta. Naksuttelin muutaman istumaan nousun ja johan taas pelitti. Idarin kulmasta toiseen merkkiä niin, että kosketusalusta takana. sain taas reilu 10 nappiin onnistunutta toistoa! JES! Hieno Rölli mies!

Hulan repäsin suoraan autosta ilman alkusysteemejä. Seuraamisessa muutama kerta kupla eteen, muuten kivaa! Kamalaa seisoa vaan tikkusuorana ja luottaa toiseen, että se sanoo teenkö tai paremminkin tekeekö Hula oikein. Idari onnistui oikein hyvin vaikka Anniina melkein käveli Hulan luo jokaisessa asennossa. Hieno Hula! Metallihypyssä tämäkin koiruli kävi kuumana. Niina käskytti provosoiden muutaman kerran ennen kuin annoin käskyn. Hieno ja nopea nouto. Viilattiin loppuasentoa. Tunnari onnistui hienosti. Kakeissa maa-seiso tökki jostain syystä. Syykin selvisi....liian äkänen eli nopeasti annettu "op" käsky. Kisoissa pitää muistaa antaa selkeät kunnon käskyt. Niin, eikä haittaa tietysti harjoitella antamaan myös treeneissä samanlaiset käskyt... Hula on niin kiltti pieni mamma!

Eca pääsi taas kerran vikana tekemään hyppyä, muutaman sivulle tulon ja kapulan hakemisen. Eca innostui aivan perhanasti hyypynoudosta. Annoin sille viimeisenä pallon, että saa juosta sen kanssa niin E menikin hyppimään pallo suussa edestakaisin estettä. Hitto se on kyllä hauska tyyppi!